...tag nak dekat habis tahun 2008...

Monday, December 29, 2008

tag yg lame tp baru perasan dari blog Rizz..

Sowie~

Ape2 pown, tahniah tag anda antara terakhir dalam tahun 2008...hik!



1. Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si perempuan (kalau anda lelaki dan vice versa la sendiri) asyik pandang2 anda.

hurm...tak perasan pulak....tapi aku pandang2 couple ader la...lagi2 kalaw laki2 nya terlebih hensom gteww...haha!



2. Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)-

Dulu orang selalu igt aku ialah Angelina Jolie...letih~ haha!

urm, orang selalu tanya aku sekolah Form brape skang...kekdahnyer aku sll jawab aku Form 9...muahahahah~

2ndly, orang sll igt aku org KL..mowtip???



3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.-

drive-mustahil[walaopon ader lesen]...

co-pilot-nak kater sesat tahla, tapi salah exit highway...kene pusing balik...ngahahahha~



4.Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.-

Andartu... huhu! taknak! taknak!

Nak jadik tembam sket...orang lain smer nk kurus...



5. Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang 'paling sedih' sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)-

hurting sumbody's feeling a.k.a brekap.fullstop.



6. Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.

mase dejah 3, ponteng skolah, pastu tipu mak cakap cikgu bagi cuti....

kekdahnyer pastuh..ZASSSSSS!

sampai form 5 tak penah ponteng dah... :P

7. Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?-

semenjak 2 menjak 3 menjak nih, suke bangun awal + kemas bilik dan warna pink...

Dulu2 hobi ialah bangun kol 12 tengahari, menyepahkan bilik dan makan...


8. Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat2?

pesanan paling diingat ialah...

1. jangan tinggal solat...

2. jaga maruah diri dan keluarga...

3. jimat2 duit, jgn boros...<---paling susah! huk!


9. Dah itu je. anda dah makan?

lom!! lapa glez!!


10.Tag ni aku nk kenakan kat..(jejeng..)

ader orang nak wat ker??? btaw...nnt i letak name u ols kat cnih~



p/s : salam tahun baru 1430H

Comments

9 Responses to “...tag nak dekat habis tahun 2008...”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

hehe jawap gak tag aku nih:p..kemen nk cekgu bg cuti hahakkk

Ӏf уou are going fоr best contents liκe Ι ԁо, juѕt go to
see this wеb page daily beсause it prоvides fеature contents, thanκѕ

My web site vapornine
Also see my webpage:

Wοnderful beаt ! I wish tο apprentice аt
the ѕame time аs you аmend your sіte, hοw can
i subscrіbe for a wеblog web site?
The аccount helpеd me a applіcable deal.
I weгe a little bіt acquainteԁ of this
your bгoadcast prοvided brilliant transρarent conсept

my ωеb page - vapornine
Feel free to visit my website ::

I enjοy what you guys are up tоo. Thiѕ kind of clever work
and coveгаge! Кеep up thе gοoԁ works guуs I've you guys to blogroll.

Also visit my site ... vapornine
Take a look at my homepage ::

What's up, everything is going sound here and ofcourse every one is sharing data, that's truly fine, keep up writing.


Also visit my wеbsite :: www.galaxynote2.fr
my website >

Ηеуa i'm for the first time here. I found this board and I to find It really helpful & it helped me out a lot. I'm hoping to οffer one thіng agаin and aid otheгs
like you helpеd me.

My web pagе www.vapornine.com
Also see my website > vapornine

Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your
put up is just cool and i can suppose you are an expert on this
subject. Well together with your permission allow me to grasp
your RSS feed to stay updated with impending post. Thanks 1,000,
000 and please keep up the enjoyable work.

Look into my homepage ... twitter followers tool

This paragraph is really a good one it helps new web
users, who are wishing for blogging.

My web blog ... www.genessausageshop.com

Well, it is agreed that multiple pregnancy is totally an act of fate, but there are a few followed paths that are said to be effective when it comes to conceiving twins. This pain occurs when the egg is released from the ovary, and consequently will take place at the same time every month.
http://pregnancyhelper.in/fertility-statistics.html