== misi mustahil : coOwROng I ==

Tuesday, February 24, 2009

Semalam petang aku pi balik rumah sat (haiyo, mementang dekat kn.) Erm, lame tak balik saje2 nak balik umah masak spageti<---teringin. So, alang2 dah balik rumah tu nak bawak sket baju kurung. Sebab kat asrama ni ader 2 lai jer<--nampak sgt. Oleh itu dalam minggu ni, terciptalah satu misi mustahil oyen untuk berkurung sepanjang minggu. Alah 3 hari jer...Ahaks! MISI SATU

Kostum: Baju kurung orang sedekah.
Tema: Pinkalicious yg tak berapa licious.

Sepanjang misi ini, ade beberapa feedback yg telah diperolehi. Tak byk yg dapat sbb habis klas tros balik bilik tak menoleh kebelakang. muahahaha...

Feedback pertama: Nasha Aziz*
masuk kelas, dlm perjalanan turun tangga.
Takde feedback = sebab dia tak perasan aku. Ngahaha.

Feedback kedua : Ako Mustapha*
habis kelas. Nak balik....
wai. eh! tak perasan... Kenapa pink? Takde kaler lain ker?

*nama bukan sebenar dan xderkenemengena ngn karektor sebenar.


mak pn pakai pink jugak. (-_-) (on d way nk antor aku p komuter)


sesi menggedik.

ta dapat nak tgkp gamba full body sbb takdek cermin panjang. + kamera sangat cibai.
Sebab my whole rOom is pink, so blend in plak kostum aku ngan environment. Camouflage~
Ini name Mission Impossible.
ngahahahah!!!

p/s: amaran! luaran aje. dalaman takde ape yg berubah lagi....

Comments

9 Responses to “== misi mustahil : coOwROng I ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

i was thinking!~

nuar:
ahaks.
a day of Miss Jay's life. pose! pose!

rizal:
thinking?? abt wat?

lain plak nmpk oyen pakai pink.
selalu itam je...

nyaris tak kenal dinding ngan tuan blog dalam gambar last tuh...miwahahahaha....

aaaa.. sakit mata!

kakngah:
jgn risau. kembali ke bentuk asal sOon. :)

aShaBuLz:
erm, mmg bertujuan utk misi samaran.

NUke_Rude:
maaf atas pencahayaan + camera sgt terok.
itu jer termampu.
:P

ayu je tgk si oyen ni berbaju kurung...
pink lak 2...
pakai la slalu oyen =)

*mcm tau je watak nasha aziz 2..ha3...adakah d dalam kelas IB td???nasha aziz versi pakai spec mata dn bertudung labuh...hee~ *

wahhhh so pinkyy la dak oyen ni hahahahah