== mOrning sickness ==

Monday, April 20, 2009

morning uOls.
dun misunderstand yea. I am not having any baby boom2 this moment.

This mostly stomach-related-sickness is due to:

THIS


@

4 in the mOrning.


Mengikut kata nafsu serakah. Perut terseksa.
Tahniah Oyen!
:(

Hurm, watever pon.
Good luck uOls warga UKM yang akan start Paper Final harini.
Kepada yang start esok tu, TAK GHETI? GHETI LAGI???
(ckp kat dri sendry juga..ngahahah)

ok, itu sajOr.
cheers!
XD

Comments

8 Responses to “== mOrning sickness ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

wahhh McD! no wonder.. haha
korang ni ske provoke aku ngan gambar2 mcD dan KepC kblkngn ni. Jaat! haha..

goodluck for exams! =D

kemaenn oyenn pepagi lntak mek d hehhehe

thanks ayie.
yeker???
mane KFC?

lapa okay Rizz. ape lagik...
mentekedarah lew.
melantak sampai saket pwot.
huk!

4 in da morning..
da mcm tajuk lagu plak...
we..ko telah membuatkan hati ni makin ditarik2 untuk makan burger mcD..
adoiiii.
bertahannnnnnnn...

btw...
gud luck 4 exam cyg..
moga kita sama2 berjaya dgn cemerlng..
jumpa time exam IB.. :)

owh.. McD...

4 pagi...


baguslah nak...

time2 exam ni...

lpas ni mkn McD lagi ye....





*gunakan intonasi seorang bapak yg sdg berkata kpd anaknya.

makan la fana...
burgerrrrr...
frieesssss...

XD

***

AAaaaah!
bapak tadek hak nak halang saya!
apsal?
bapak nk juga?
neway, na makan katner lagi kol 4 pg? Maple? herkz!

(gile uOls. mak ta derhaka sebegini ke bapaku.)

ohh mekdi kuh.. :9

mekdi mu kew?

cawangan mane?
hahahha!