== baru satu ''bulu'' ==

Tuesday, April 21, 2009

morning uOls.

hurm. baru lik paper pertama FInal Exam.
nantowk.(X_X)

hurm. tadi aku nk gelak guling2 lam dewan peperiksaan. tp tahan sajew.
knape?

petikan soalan...

''Antara punca-punca konflik seperti yang terdapat dalam bulu teks adalah seperti berikut kecuali...''

nampak tak? nampak?

saya ulang.

''Antara punca-punca konflik seperti yang terdapat dalam BULU TEKS adalah seperti berikut kecuali...''

haiyo...apew tu?

dah tu je.
cheers!
XD

p/s: na tido jap. nnt2 shaye amik award2 anda yek. mekasih. :)

Comments

9 Responses to “== baru satu ''bulu'' ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

haha!! gilak.
tringat aku time darjah 6 dulu..
masa UPSR, manyak gk mende2 cmtuh..
aku gelak sorang2 sampai ada ketua pemeriksa sangsi datang dok sebelah aku.. =D

muahhah klakoo

maceh sbb folow my blog!
bapak klakar soalan tu!wakakakaka...

ha3..
kata ukm..
tapi salah eja..apa kes???
kutuk U ko merangkap U km gak heee~

heaven ya..pas xm lik tdo..
i kol 330 ni 1st paper..
chayoo 2 me :)

hakhakhak.. apsal ko tak gelak je dlm exam hall tu? hahaha

haha... lawak2..~

Ayie:
UH! setakat ni kawlah idola aku.
ha'ah zaman skola dlu byk ek menda2 cenggini.

rizz & ajim:
taw takpe. nyaris menangis menahan gelak.

Fana:
ko yg kutuk! ngahahah!
good luckz~

Nuke_rude:
kalaulah aku gelak...
ntahla.
ade penjaga yang hensem kut.

me||:
kendu!

p/s: salu ader jer typo ni kat paper2 lain. CUma kertas ni ada 1 tu je yg a bit funny.

hu hu hu... aku baca pun naik berbulu weh.. hik hik

hak3~
gelak baring style**