== Meneropong dari Skrin ==

Friday, April 17, 2009

Yeehaa uOls.

erm, walaupon Exam just eraun de korner. Sempat plak aku meronggeng2 dengan mende alah ni. Erm, memula sajer jer nk donlod sebab nak tgk route untuk ke sesuatu tempat ni. Pastuh da buhsan2 mula la main. Macam best sajor men ni:

GOOGLE EARTH.

Kalaw nak saje2 tgk bulih la kot. But ada certain tempat yang tak clear, and ada juga kawasan yang dilitupi awan. So nasib angpa lew...Yang sedikit mengecewakan mereka tak hapdet pown map ni. 2001 punya imagery.. Hampeh.. (Sebab free kut)

AnyhOw, application ini agak OK la jugak. Uols can get the directions frm one place to another. A few landmarks ada ditanda diatas map ni utk memudahkan pengushaan anda. Especially in KL, mmg banyak sangat tempat2 yang ditanda. Kalaw kat tempat lain ok la jugak. Kalaw korang nak tanda rumah korang sendrik pon boleh. Ngaahhahaha!

Kenapa saya suka rumah saya??


neway, Seremban 2 nan ado lagi. Tapak JUSCO S2 pn utan yo lagik...

Pastu plak nak carik satu rumah ni, sangat la lama, susah btol. Ke aku(sbg prompuan) yang tak reti tgk map?

Ni rumah sape la ntah...
Hik2!

dah.itu sajOr...
cHeers!
XD

Comments

5 Responses to “== Meneropong dari Skrin ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

hehe da lme la ade gugel earth nih oyenn:p hikss

aGAK2 leh nmpk org tak guna google map?? haha

ohoo.. :))
rumah aku!

rizz:
mmg dah lama pown. saje jer main2.
hahahaahahhahahaha!

Ayie:
Memangla....tanampak...huhuw~
Hang igt ni teropong ajaib ka?
Hakhak!

Rizal:
Iyer la tu?? Konfiden?
=P

a'ah la..da lame..
so mmg kompem umah aku x ujud lg time neh...
ahaha...