== renovating ==

Friday, January 2, 2009

2nd day of 2009..hurm, not bad...Sepanjang hari today I melepek atas katil jah..beronline bagaiz.Ade temen2 ku yang berouting harinih.Tahniah kepada mereka kerana begitew gagah dan perkasa untuk menempuh gagasan manusia yang gigih beroutingan harini. Setakat komuter jer, dengar citer dari stesen UKM lagik dah ramai, kesian orang2 kat stesen Serdang..muahahahah...Erm, aku tau sangat dah mesti ramai giler harini keluar. Selain dari menyambut cuti tahun baru, mereka juga menyambut keahlian wang2 baru dalam akaun bank mereka a.k.a PTPTpu da masok la tuh...Kepada budak2 JPA dan PAMA serta penaja2 yang lain, saba jerla...huk~ Semoga warga PTPTN have mercy to them, belanja la ala2 Donut Jco ker, Kenny Rogers ker...Mesti dapat pahala banyak punyer... ngee~

Anyways, today beberapa insan telah bertanya tentang Azam tahun baru aku...Hurm, frankly I haven't really give a thought about any of it. Kenapa setiap tahun baru kena ada azam?? Adakah setiap kali peralihan tahun baru bleh berazam? Hari2 biase pn bleh buat azam gak kan? Maybe azam tahun baru a bit special agaknya...Ape2 jah...

Currently renovating my blog...Changing here and there, kalaw my blog tibe2 nampak pelik tu mintak mahap lah yerk...Sedang dlm proses metamorfosis..[kekdahnyahhh]

Apa2 cadangan atau kutukan sila wat on the spot supaya leyh diperbetui secepat mungkin...Sekian wassalam...

Goodles!

p/s: tuka tema warna jer pon...

Comments

2 Responses to “== renovating ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

pinky girlls sgtt hehee

pinky lorrr...
sekali sekala tukor hangen...
hik!
:P