== Oh My God, yalshhh ==

Wednesday, May 20, 2009

UOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

rindu nyer mak kat baby(blog) mak nihhhhh!

*cium* cium* peluk* cium* peluk*
uhuuu....
setelah berminggu2 mak tak dapat online uOls. Hanya Tuhan yang tahu betapa deritanya batin teknologi mak.

Kat ofis tak dapat online. Kat rumah tumpangan mak pun tak dapat online. Kalaw ada sapa2 yang ada BROADBAND wireless yang boleh di'pinjam'kan atau di'sewa'kan..TOLONGGGla roger2 sama mak yer...mekasihhhhh....
Summary saje yer dalam seminggu mak kat KL ni 'bekerja' ( mak kerja tau uOls, bukan me*l**ur) ....memang letih....uh~

kerja mak tetiap hari...

  1. Naik monorail.
  2. Turun monorail.
  3. G opis.
  4. Rehat.
  5. G opis.
  6. Naik monorail balik.
  7. Turun monorail balik.


Rasa2nya sgt lama lagik kalaw mak online pon.
Ape2 uOls nk cakap gtaw jer yea.
Nanti bebila mak online lagik mak contact yer...
mish y'alls muahmuah....
***********************************
ni program yang opis i dah buat. Melepz yallshh....
Program ni terbuka utk lelaki and wanita yang nk belajar atau berminat utk cara2 groom themselves yer.
Yang ni Program Corporate Grooming.
****************************
CORPORATE GROOMING FOR MUSLIMAH
30 MEI 2009
KAT KL

tak kesah yalsh pakai tudung or tak. it's for general grooming.
for students hanya RM70 sajer. For non-student = RM100 jer.
Ade goodie bag tawww.. :)
SESAPA BERKENAN LAGIK NAK JOIN PROGRAM NI, ATAU NAK TAU APA-APA DETAILS....

CONTACT MAK JER YEA.
0123626948.
tu jer YALSH!
cheers!
XD

Comments

5 Responses to “== Oh My God, yalshhh ==”
Post a Comment | Post Comments (Atom)

kah2 lawakk la oyen ni nak ber 'mak' bgai ngn 'uols' lg wakakakak keji taw uols!! pape pon grooming tuk laki takde keeee

agagaaga~..."mak"?

mak?
gelis la

pondan lengkap sepanjang zaman..~ OYEN..!! haha

nok, kaedah nyer grooming utk MUSLIMAH, tp yg depan sekalik tuh pakai skirt atas smpai peha u'ollzz..~!!

haha.. oyen nmpak ayu jer dgn berbaju puteh.. no more black.. ngahahah

oyen.....nk join grooming nie
to oyen tlg bayarkan
anis dah jg penganggur setia kat umah.